Joc en línia

Descripció del joc: Et convidem a partits de lluita lliure. Es tracta d’un esport espectacular, però en el cas del nostre joc Tug of Heads hi haurà menys espectacles, però hi haurà més que suficient adrenalina. Serà millor si tens una parella real, però si no en trobes, juga amb l’ordinador. La tasca consisteix a derrotar al teu oponent i no perdre el cap. Ella és el més important per als nostres lluitadors: el vermell i el blau. Tingueu cura del cap, intentant posar el vostre oponent sobre els omòplats. A cada nivell apareixeran noves regles i obstacles addicionals. Els combatents ja són difícils de controlar. I després hi ha tota mena d’objectes tallants i punxants que giren o es mouen amb un cert ritme. Cal seguir-los i a l’adversari, serà divertit. Us agradarà la nostra lluita més que real.

Et convidem a partits de lluita lliure. Es tracta d’un esport espectacular, però en el cas del nostre joc Tug of Heads hi haurà menys espectacles, però hi haurà més que suficient adrenalina.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.