Joc en línia

Descripció del joc: Gairebé tots els assassins en sèrie coneguts tenen els seus propis seguidors o imitadors. Hi ha molts malalts mentals que consideren els dolents sagnants com els seus ídols. L'heroïna del joc Nina The Killer: Go To Sleep My Prince es diu Nina. Va créixer quan era una nen normal, però quan va arribar a l’escola va començar a ser assetjada pels seus companys, cosa que va influir molt en el seu estat psicològic. La noia va començar a col·leccionar articles i Jeff l'assassí i aviat es va convertir en el seu fan. Un dia, protegint el seu germà petit, va matar els hooligans i li va agradar. L'heroïna es va posar de color blanc a la cara, i així va començar el camí d'una nova assassina en sèrie, Nina. El joc té dues maneres de desenvolupar la història. Pots convertir-te en Nina i intentar escapar del refugi matant a tothom que s’interposa. Però, d’altra banda, tindràs la forma d’un caçador vilà: Poisonous Guy i començaràs a buscar una noia amargada.

Gairebé tots els assassins en sèrie coneguts tenen els seus propis seguidors o imitadors. Hi ha molts malalts mentals que consideren els dolents sagnants com els seus ídols.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.