Joc en línia

Descripció del joc: Tots els lluitadors són importants a l’equip, si entres al joc 3D Forces, acceptes els termes i estàs preparat per donar suport als teus companys, per no confondre’ls amb els oponents, fixa’t en el triangle que hi ha a sobre del cap. Ha de ser de color verd. Si veus vermell, és l’enemic. Però entendreu qui és qui de totes maneres, perquè els vostres companys d’equip no us dispararan i esperaran el mateix de vosaltres. Comenceu a moure’s i no us trobeu a la línia de foc. Utilitzeu edificis per amagar-vos. Després de completar els primers cinc nivells amb èxit, podeu adquirir noves armes. A més, es pot substituir cada parell de nivells de pas. No deixeu que els vostres amics que us van portar a l’equip, confien en vosaltres i en la vostra professionalitat.

Tots els lluitadors són importants a l’equip, si entres al joc 3D Forces, acceptes els termes i estàs preparat per donar suport als teus companys, per no confondre’ls amb els oponents, fixa’t en el tr

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.