Joc en línia

Descripció del joc: Tenir un somni és important, però una cosa és somiar estirat al sofà i una altra cosa és anar pas a pas cap a ell, apropant el moment del seu compliment. El nostre heroi en el joc de futbol. io és un noi senzill que adora el futbol i somia amb jugar a la Lliga Major. Però per arribar-hi, heu de mostrar no només un bon joc, sinó un únic, el millor dels que s’han vist fins ara. L’entrenador hauria d’estar sorprès i, sense dubtar-ho, incorporar a un jugador d’aquest tipus al seu equip. A l’home li va semblar una forma inusual d’entrenar, en la qual entrenava la seva agilitat i capacitat per manejar la pilota, així com la seva reacció ràpida. Ajudeu-lo a completar els nivells i per a això necessiteu recollir sis pilotes daurades al camp, evitant col·lisions amb pilotes de futbol normals. L'heroi té sis vides, cada xoc amb les boles pren la meitat del cor, però a l'espai de joc es poden reposar, apareixen de tant en tant. A més, no et perdis les monedes d’or amb cors, també hi pot haver bons interessants i útils.

Tenir un somni és important, però una cosa és somiar estirat al sofà i una altra cosa és anar pas a pas cap a ell, apropant el moment del seu compliment. El nostre heroi en el joc de futbol.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.