Joc en línia

Descripció del joc: Benvingut a la ciutat del futur i l’introduiràs en un ciber-cotxe súper ràpid. Si trieu un jugador, el temps és el vostre oponent. Heu de passar per sis ubicacions, tenint temps en el límit de temps assignat. Per a cada nou nivell rebrà un cotxe nou, més potent que l'anterior. A més, podeu conduir en mode lliure i provar diverses rampes i salts al camp, realitzant diverses acrobàcies al·lucinants. Amb l’ajut de salts, fins i tot podeu saltar als terrats dels edificis. Si decidiu jugar contra un oponent real, la pantalla es dividirà en dues parts iguals perquè tothom pugui conduir el seu propi cotxe i portar-lo a la victòria en el joc Cyber City Driver. Gaudeix d'un joc vibrant i de la capacitat de conduir els cotxes del futur.

Benvingut a la ciutat del futur i l’introduiràs en un ciber-cotxe súper ràpid. Si trieu un jugador, el temps és el vostre oponent.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.