Joc en línia

Descripció del joc: Jim és un antic soldat de les Forces Especials. De moment, actua com a mercenari i assumeix qualsevol negoci a totes les parts del món. Una vegada va ser contractat per infiltrar-se en una base terrorista i destruir-la. Vostè en el joc Brutal Defender l’ajudarà en això. El vostre personatge estarà armat al principi del joc només amb un ganivet i una pistola. Haureu de penetrar a la base per destruir tots els soldats enemics que us atacaran constantment. Al mateix temps, intenteu fer-ho de forma ràpida i eficient, perquè el temporitzador del temps assignat per a aquesta tasca es marcarà a la part superior de la pantalla. A més, quan es mogui, recolliu armes, municions i farmacioles repartides per tot arreu.

Jim és un antic soldat de les Forces Especials. De moment, actua com a mercenari i assumeix qualsevol negoci a totes les parts del món.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.