Joc en línia

Descripció del joc: A l’apassionant nou joc Risky Rescue, treballareu com a pilot d’helicòpter al servei de rescat. Avui ha començat un gran incendi a la ciutat. Molts edificis estan en flames. Alguns d’ells tindran gent als terrats. Haureu de desar-los tots. El vostre helicòpter estarà aparcat al lloc d’enlairament. En un senyal, engegarà el motor. Ara haureu d’enlairar-vos cap al cel i començar a avançar. Per tal que l’helicòpter mantingui l’altitud o la guanyi, haureu de fer clic a la pantalla amb el ratolí. Es posarà una escala a l’helicòpter. Haureu de baixar-lo a prop de la gent. El podran pujar a un helicòpter. Rebreu punts per cada persona que estalvieu.

A l’apassionant nou joc Risky Rescue, treballareu com a pilot d’helicòpter al servei de rescat. Avui ha començat un gran incendi a la ciutat. Molts edificis estan en flames.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.