Joc en línia

Descripció del joc: Un famós personatge del món de Minecraft anomenat Steve va decidir canviar de professió. Estava cansat de cavar a terra, buidar la roca, lliurant infinites tones de minerals a la muntanya. Aquesta és sens dubte una ocupació respectada al seu món i una de les més importants, però volia una altra cosa. L'heroi ha somiat amb el cel des de fa temps i va decidir inscriure's en un curs de conducció d'helicòpters. Va resultar que no era una tasca fàcil. Veient com els pilots controlen hàbilment l’avió d’ala rotativa, a l’heroi li va semblar que era fàcil dominar aquesta ciència. De fet, tot no és així i et demana ajuda. Aneu al joc Minecraft Helicopter Adventure i ajudeu un noi a convertir-se en pilot d’helicòpter. Primer heu d’aprendre a mantenir el cotxe a l’aire i aterrar en una zona estrictament definida. La plataforma d'aterratge pot ser inaccessible i primer heu de volar i recollir la clau, en algun lloc en un lloc completament diferent.

Un famós personatge del món de Minecraft anomenat Steve va decidir canviar de professió. Estava cansat de cavar a terra, buidar la roca, lliurant infinites tones de minerals a la muntanya.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.