Joc en línia

Descripció del joc: Els impostors del joc Among Us són jugadors actius que persegueixen els membres de la tripulació, organitzen sabotatges, orquestren avaries en una nau espacial. Però a Imposter Galaxy Killer, vam decidir castigar els dolents convertint els membres de la tripulació en atacants. Estan cansats de la recerca sense fi, en què ni tan sols poden tornar, només han d’amagar-se i solucionar interminables avaries. La vostra tasca és connectar dos caràcters: positiu i negatiu amb una línia contínua. És desitjable que passi a través de les monedes, però eviti diversos obstacles. Els colors dels oponents han de coincidir, en cas contrari no hi haurà resultat de l'atac. Hi ha molts nivells, es tornen més difícils, serà interessant per a vosaltres.

Els impostors del joc Among Us són jugadors actius que persegueixen els membres de la tripulació, organitzen sabotatges, orquestren avaries en una nau espacial.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.