Joc en línia

Descripció del joc: Arena Wars us mostrarà el camí cap a l’arena de la batalla, on podeu ser considerat un lluitador llegendari si sou àgils, astuts i forts. Arribeu al quinzè nivell i esdevingueu quasi invencibles. Mentrestant, intenteu no entrar en furia, però concentreu-vos en la recol·lecció de gemmes; augmentaran el nivell d’experiència, us donaran l’oportunitat de fer-vos més forts i, a continuació, podeu intentar lluitar contra aquells que passegen pels voltants. Derrotar a l’enemic et permetrà acumular una experiència més ràpida, a més, s’endurà tot el trofeu. Com més fort sigui l’enemic, més joies li podreu treure i reposar els subministraments.

Arena Wars us mostrarà el camí cap a l’arena de la batalla, on podeu ser considerat un lluitador llegendari si sou àgils, astuts i forts. Arribeu al quinzè nivell i esdevingueu quasi invencibles.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.