Joc en línia

Descripció del joc: Molts de nosaltres teníem joguines que no ens agradaven de nens. De vegades fins i tot volíem arrencar-los o destruir-los. Avui en el joc Kick The Teddy Bear tens aquesta oportunitat. Es veurà un ós de peluix a la pantalla que teniu davant. A sobre hi serà visible un tauler de control especial amb icones. Cadascun d’ells és responsable d’un tipus d’arma específic. A la part inferior hi haurà una escala de destrucció que haureu d'omplir. Un cop escollida l’arma, hauràs de fer clic ràpidament sobre l’ós amb el ratolí. D’aquesta manera el colpejaràs i el destruiràs. Cadascun dels èxits reeixits us aportarà un nombre determinat de punts.

Molts de nosaltres teníem joguines que no ens agradaven de nens. De vegades fins i tot volíem arrencar-los o destruir-los. Avui en el joc Kick The Teddy Bear tens aquesta oportunitat.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.