Joc en línia

Descripció del joc: L’estiu és el moment de les vacances i el nostre heroi també va agafar una entrada i va anar a gaudir del sol i del mar. En arribar al complex, es va posar ràpidament els baguls i es va traslladar al mar, però va veure una imatge que no li agradava gens. Sobre un petit tros de sorra s’amuntegava molta gent, enlloc ni per estirar-se, enlloc, ni per posar-hi un gandules. El noi estava molt enfadat i va decidir netejar la platja, i no se li va ocórrer res millor com llançar la resta al mar. Els altres també van decidir seguir el seu exemple i hi va haver una autèntica turbulència a la platja. Heu d’ajudar el vostre heroi a aguantar i romandre sol, expulsant a tots els rivals. No caigui en mans dels oponents, encara que l'heroi ja s'hagi elevat per sobre del cap, haureu de resistir i això us ajudarà a alliberar-vos. Al joc Fall Guys estúpids lluitadors cal actuar amb rapidesa i energia, en cas contrari, es pot trobar ràpidament al mar.

L’estiu és el moment de les vacances i el nostre heroi també va agafar una entrada i va anar a gaudir del sol i del mar.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.