Joc en línia

Descripció del joc: El famós assassí anomenat Bender torna a treballar. Avui el nostre heroi ha de realitzar una sèrie d'assassinat contractual complex. L’ajudareu a això a Bullet Bender Online. El teu heroi té la capacitat de controlar el vol de les seves bales. En completar les tasques, ho heu de tenir en compte. Apareixerà una zona determinada davant vostre a la pantalla on hi haurà el vostre heroi. A certa distància d’ell, el seu objectiu serà. Fent clic a la pantalla amb el ratolí podreu fer una foto. Ara, mitjançant les tecles de control, haureu de controlar el vol de la bala i fer-la de manera que toqui l'objectiu. Després d’haver matat l’enemic d’aquesta manera, rebràs punts i passaràs al següent nivell del joc.

El famós assassí anomenat Bender torna a treballar. Avui el nostre heroi ha de realitzar una sèrie d'assassinat contractual complex. L’ajudareu a això a Bullet Bender Online.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.