Joc en línia

Descripció del joc: Per a tothom a qui li agradi passar el temps lliure jugant a jocs de taula, us presentem el nou joc Ludo Wizard. En ell es pot lluitar contra rivals en línia o jugar sol contra l’ordinador. Al principi del joc, hauràs de triar contra qui jugaràs. Després d’això, apareixerà un camp de joc a la pantalla que teniu davant, on hi haurà una carta especial. Es dividirà condicionalment en zones de colors. Cada jugador rebrà un xip especial. Aquest és el teu personatge. Per fer un moviment, haureu de llançar els daus. Tindran números que indicaran el nombre de moviments al mapa. Les faràs i serà el torn del teu oponent. Recordeu que per guanyar el partit, haureu de conduir la vostra peça a través de tot el terreny de joc fins a una zona de colors determinada.

Per a tothom a qui li agradi passar el temps lliure jugant a jocs de taula, us presentem el nou joc Ludo Wizard. En ell es pot lluitar contra rivals en línia o jugar sol contra l’ordinador.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.