Joc en línia

Descripció del joc: Tot i que el nostre estimat heroi Mario té gairebé l'edat de jubilació, exteriorment no es pot dir el mateix sobre ell. És igualment alegre, alegre i preparat per a noves aventures. I ara mateix a Super Mario Coin Adventure, podeu anar amb ell en un altre viatge. Com sempre, el seu objectiu és col·leccionar monedes d’or. El tresor del regne dels bolets torna a estar buit, la princesa Peach ho ha gastat tot en vestits nous i Mario ha de prendre el rap. Però l'heroi està feliç de caminar per les planes verdes de la plataforma. Podeu controlar amb una sola mà fent clic a l'heroi per saltar hàbilment per sobre dels obstacles.

Tot i que el nostre estimat heroi Mario té gairebé l'edat de jubilació, exteriorment no es pot dir el mateix sobre ell. És igualment alegre, alegre i preparat per a noves aventures.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.