Joc en línia

Descripció del joc: El noi Tomi té un caràcter força alegre. És molt àgil i la seva passió és el monopatí. També li encanta fer broma i burlar la policia. I avui, al joc Skate Hooligans, ha decidit fer broma i provocar que un patruller el persegueixi. Ajudarem el nostre inquietud a escapar de la persecució. Havent provocat un oficial de policia, el nostre heroi va saltar sobre un monopatí i es va precipitar pels carrers de la ciutat. En el seu camí, l’esperen diversos obstacles que el nostre heroi ha de superar. Simplement pot voltar-los, saltar o conduir per sota d’ells. També podeu utilitzar diversos tipus de llits elàstics per fer salts impressionants. Controlaràs els moviments de l’heroi amb les fletxes de la pantalla del dispositiu tàctil o si jugues des de l’ordinador mitjançant el teclat. Amb el pas del temps, els cotxes patrulla també s’uniran a la persecució, de manera que agafeu velocitat i avanceu cap endavant. Recolliu monedes d’or en el camí, us donaran punts. A la botiga, podeu actualitzar el vostre monopatí o adquirir altres bons que us ajudaran al joc.
El joc Skate Hooligans té uns gràfics força brillants i molt bé traçats, a més d’una trama dinàmica i ben pensada. Després d’haver obert Skate Hooligans al nostre lloc web, podeu fer bromes i muntar en monopatí.

El noi Tomi té un caràcter força alegre. És molt àgil i la seva passió és el monopatí. També li encanta fer broma i burlar la policia.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.