Joc en línia

Descripció del joc: Com a part d’un equip de píxels guerrers, us trobareu en una fàbrica abandonada per participar en una altra batalla militar anomenada Pixel Factory Battle 3D. Els vostres companys estaran marcats amb marques vermelles sobre el cap, això us donarà l’oportunitat de navegar ràpidament i no començareu a disparar pel vostre compte. Busqueu oponents amb marques de colors diferents i després no badalleu, dispareu per matar, en cas contrari el vostre combatent serà destruït. Es tracta d’un joc per equips, per la qual cosa val la pena assegurar els membres del vostre grup, si és necessari, també se us donarà suport i no se us permetrà colpejar-vos per darrere, cosa que és molt important.

Com a part d’un equip de píxels guerrers, us trobareu en una fàbrica abandonada per participar en una altra batalla militar anomenada Pixel Factory Battle 3D.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.