Joc en línia

Descripció del joc: Qualsevol professió requereix una actitud seriosa cap a si mateixa. Però algunes activitats depenen directament de la vostra vida i no perdonen els errors. La feina del franctirador és només això. Ha de romandre invisible per a l'enemic, en cas contrari ell mateix es convertirà en un objectiu fàcil. Per descomptat, les distàncies llargues simplifiquen relativament la tasca, però també es compliquen al mateix temps. No és fàcil colpejar l'objectiu a uns centenars de metres de distància, fins i tot amb un rifle de franctirador molt bo amb una mira telescòpica. El nostre heroi va rebre el sobrenom de franctirador fantasma Elite: un tirador de fantasmes. Apareix, colpeja l'objectiu i desapareix com un fantasma a la boira. Però avui la tasca és especialment difícil. Ha de trobar objectius entre els nombrosos edificis.

Qualsevol professió requereix una actitud seriosa cap a si mateixa. Però algunes activitats depenen directament de la vostra vida i no perdonen els errors. La feina del franctirador és només això.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.