Joc en línia

Descripció del joc: Es van robar valuosos rotllos del monestir on va viure i estudiar el nostre heroi ninja. S’apliquen signes màgics sobre paper d’arròs prim. Qualsevol persona que els llegeixi pot convertir-se en el governant de l’Imperi Celestial. Els valuosos artefactes es van guardar en una memòria cau durant segles, però algú va aconseguir robar-los i emportar-se'ls. Sensei va enviar el seu millor estudiant a la recerca, però sense tu no pot fer front a Ninja Run. L’home no només s’oposa a les persones dolentes, sinó als autèntics dimonis de samurais malvats de l’inframón. Durant la seva vida van ser guerrers hàbils, i després de la mort van començar a servir al dimoni i les seves habilitats màgiques es van afegir. El ninja ha de córrer, saltar i llançar estrelles d’acer per fer front als enemics.

Es van robar valuosos rotllos del monestir on va viure i estudiar el nostre heroi ninja. S’apliquen signes màgics sobre paper d’arròs prim.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.