Joc en línia

Descripció del joc: Una carrera emocionant amb un tema futurista us espera a Galactic Traffic. Poseu-vos al volant d’un cotxe gratuït i trepitgeu el gasolina per córrer cap a la meta. Els vehicles només es poden aturar en la mateixa direcció que vosaltres. No el toqueu, només heu de donar-hi la volta. Intenteu recollir al màxim les monedes i bosses de bitllets. Quan n’hi hagi prou, podeu comprar un model de cotxe nou. Completa els nivells arribant a la meta sense accidents. La mínima col·lisió, ni tan sols tocar un altre cotxe, us farà sortir de la carrera. Gaudeix de la conducció ràpida mentre es recullen els augmentadors de velocitat. Amb això, no us haureu de preocupar per la presència de cotxes a la pista, sinó que només els heu d’escampar. Però el reforç dura poc.

Una carrera emocionant amb un tema futurista us espera a Galactic Traffic. Poseu-vos al volant d’un cotxe gratuït i trepitgeu el gasolina per córrer cap a la meta.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.