Joc en línia

Descripció del joc: La nau espacial fa una expedició al joc Who Is The Imposter i ja hi ha diverses dotzenes de passatgers i membres de la tripulació a bord. No obstant això, literalment a la vigília de l'enlairament, es va saber que entre els astronautes hi ha un impostor que no hauria d'estar aquí. Es desconeix qui és, però se sap amb certesa que aquest tema pretén sabotejar el vol, inhabilitar els components més importants del vaixell i fins i tot matar els membres de la tripulació. Potser és el vostre personatge qui és aquest intrús. Això és el que heu d’esbrinar jugant a Who Is The Imposter. Anomeneu el vostre heroi i aneu a explorar la nau. A l'extrem inferior dret hi ha botons amb accions que podeu realitzar: sabotatge i assassinat. Podeu provar de fer qualsevol dels suggeriments, però si no sou un impostor, se us eliminarà immediatament del joc.

La nau espacial fa una expedició al joc Who Is The Imposter i ja hi ha diverses dotzenes de passatgers i membres de la tripulació a bord.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.