Joc en línia

Descripció del joc: Decidir entrar en una baralla. Heu de ser conscients que sempre hi ha el risc de ser derrotats. Però si voleu guanyar el vostre oponent amb seguretat, heu de tenir un avantatge considerable. Al joc Giant Rush ho pots aconseguir i per això el teu heroi només ha de ser ràpid i àgil. En primer lloc, serà a la sortida i hi haurà una distància per davant. Sobre les quals hi ha fileres d’homes multicolors. Només heu de triar els que coincideixin amb el vostre color i canviarà a mesura que passi pels cercles brillants. Com més partidaris obtingueu, més gran serà el vostre personatge. Això és important perquè un rival l’espera a la meta, amb qui haurà de lluitar. Si sou un nen gegant i robust, no us costa guanyar a un adversari petit i passar amb calma al següent nivell.

Decidir entrar en una baralla. Heu de ser conscients que sempre hi ha el risc de ser derrotats. Però si voleu guanyar el vostre oponent amb seguretat, heu de tenir un avantatge considerable.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.