Joc en línia

Descripció del joc: La noia d’una figura esportiva va aparèixer als carrers de Las Vegas per una raó. La van portar aquí per venjar-se d’un ésser estimat que va ser assassinat per un dels grups de gàngsters. En assabentar-se d'això, l'heroïna va prometre trobar els culpables i venjar-se. Al mateix temps, la bellesa no compta amb la justícia, perquè sap que els bandits encara seran alliberats. Ajudeu l’heroïna bèl·lica i, per començar, necessitarà un transport ràpid, per primera vegada ho farà una motocicleta. Hi podeu anar a tot arreu i amagar-vos ràpidament. La missió de Vegas Revenge consisteix no només a circular per la ciutat, sinó també a rastrejar l'enemic i destruir-lo.

La noia d’una figura esportiva va aparèixer als carrers de Las Vegas per una raó. La van portar aquí per venjar-se d’un ésser estimat que va ser assassinat per un dels grups de gàngsters.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.