Joc en línia

Descripció del joc: El nostre colorit camp de pinball de Zoo Pinball us convida a divertir-vos i jugar. Sens dubte, us animareu si cau lleugerament i el nostre divertit zoo afegirà emoció al joc. Al camp de joc veureu molts dispositius diferents, inclosos els caps d’un hipopòtam i un tigre. Si un d'ells s'empassa accidentalment la pilota, sentireu un grunyit característic i la bèstia escopirà la pilota i continuareu el joc. Intenta colpejar tants objectes com sigui possible per extreure’n més punts. Es ressalten a la part superior de la pantalla. No deixeu que la pilota surti del camp amb antelació, feu servir les fletxes esquerra i dreta per tornar-la a llançar al joc Zoo Pinball.

El nostre colorit camp de pinball de Zoo Pinball us convida a divertir-vos i jugar. Sens dubte, us animareu si cau lleugerament i el nostre divertit zoo afegirà emoció al joc.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.