Joc en línia

Descripció del joc: Si us trobeu als temps del salvatge oest al xoc del salvatge oest, prepareu-vos per a una vida dura i, sobretot, enfrontament contra tota mena d’enemics. En aquells dies, els vaquers dominaven les praderies, equipant les seves granges, criant nombrosos ramats de vaques, cavalls i altres animals domèstics. Als indis indígenes locals no els va agradar i es van resistir activament. Per tant, el vaquer no va sortir de casa sense pistola ni potro. A més, els bandolers caçaven per les carreteres salvatges robant carros. Ajudareu l’heroi a sobreviure en condicions difícils i a millorar la seva vida, assegurant el futur dels seus fills. Mentrestant, has de disparar al joc Wild West Clash.

Si us trobeu als temps del salvatge oest al xoc del salvatge oest, prepareu-vos per a una vida dura i, sobretot, enfrontament contra tota mena d’enemics.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.