Joc en línia

Descripció del joc: Els dolents, o per dir-ho simplement, els terroristes, s’han apoderat d’un edifici d’oficines de gran alçada al districte empresarial de la metròpoli. Moltes persones innocents van quedar atrapades a l’interior. I una colla de bandits amenacen amb matar-los. No té sentit atacar l’edifici, en cas contrari morirà molta gent. Però el nostre heroi va oferir una opció diferent, només és perillós per a ell, però els bandits no sobreviuran. Ajuda l’heroi a realitzar el seu pla. Anirà amb helicòpter als pisos superiors del gratacel, on es concentra l’elit dels bandolers. Apunta i dispara a tots els terroristes a través del vidre. Actueu ràpidament a Save Me Now perquè l'enemic sigui incapaç d'orientar-se i atacar de nou, i pot resultar fatal.

Els dolents, o per dir-ho simplement, els terroristes, s’han apoderat d’un edifici d’oficines de gran alçada al districte empresarial de la metròpoli.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.