Joc en línia

Descripció del joc: A la segona part del joc Adam & Eve Go 2, continuareu ajudant un home primitiu anomenat Adam en les seves aventures a la vall on es va establir amb la seva dona Eve. Avui Adam vol anar a una zona remota per buscar-hi diferents aliments. L’ajudaràs en això. Al davant, a la pantalla, veureu el vostre personatge, que estarà en una zona determinada. Mitjançant les tecles de control l’obligareu a avançar. En el seu camí, apareixeran diversos obstacles i trampes. Per superar-los, Adam haurà de resoldre certs trencaclosques. L’ajudareu a fer-ho. Veureu menjar escampat per tot arreu. Haureu de fer recollir el vostre heroi. Per cada ítem que agafa Adam, se us donaran punts.

A la segona part del joc Adam & Eve Go 2, continuareu ajudant un home primitiu anomenat Adam en les seves aventures a la vall on es va establir amb la seva dona Eve.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.