Joc en línia

Descripció del joc: Les esglésies cristianes i catòliques han lluitat contra el paganisme al llarg de la seva existència. I, tanmateix, no ha anat enlloc. I a les antigues tribus, on els sacerdots no arribaven, prospera. Els nadius adoren sovint déus diferents, per a ells cada déu és responsable de la seva pròpia àrea de treball. Per agradar a tothom, s’instal·len tòtems especials als quals resen i demanen tot el que calgui al déu al qual es va erigir aquesta estàtua. L'heroi del joc Totem Breaker està categòricament contra qualsevol tòtem, no creu en Déu, sinó només en ell mateix i els seus poders. En veure com els pobres salvatges copegen el front, pregant a un altre déu, va decidir robar el tòtem i destruir-lo. Ajudeu-lo a Totem Breaker, no és tan fàcil destruir-lo. Es necessitarà agilitat i destresa.

Les esglésies cristianes i catòliques han lluitat contra el paganisme al llarg de la seva existència. I, tanmateix, no ha anat enlloc. I a les antigues tribus, on els sacerdots no arribaven, prospera.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.