Joc en línia

Descripció del joc: Acaba d'obrir un enorme supermercat a la nostra ciutat. Ara es pot comprar gairebé tot en un sol lloc i els nostres herois: la mare Panda i la seva filla van decidir anar a comprar a una nova botiga. Perquè els nostres herois no es perdin entre les infinites prestatgeries i aparadors, ajudeu-los a fer compres correctes i raonables al joc Baby Supermarket i no malgastin diners. Els nostres clients tenen una llista de la compra i només els heu de trobar i triar. Primer, agafeu verdures i fruites del prestatge i, a continuació, peseu i enganxeu un fulletó amb un preu i un codi de barres. A continuació, necessiteu un pastís, però només un Gus fresc i refinat, l’especialista culinari us farà el pastís seleccionat just al davant i l’ajudareu perquè pugui fer-ho més ràpidament. Assegureu-vos d’envasar-lo en una bona caixa. A continuació, aneu a la secció de joguines per seleccionar la que vulgueu i a l'aquari per pescar al racó de casa vostra. Ara podeu anar a la caixa per pagar les vostres compres.

Acaba d'obrir un enorme supermercat a la nostra ciutat. Ara es pot comprar gairebé tot en un sol lloc i els nostres herois: la mare Panda i la seva filla van decidir anar a comprar a una nova botiga.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.