Joc en línia

Descripció del joc: El nostre polígon per a la supervivència del joc Polygon Royale Shooter ja està a punt i només heu d’anar-hi i començar a caçar. Però qui serà el caçador i qui en serà la víctima queda per veure. El vostre personatge haurà de lluitar no només contra la gent, sinó també contra zombis i fins i tot depredadors salvatges. No se us donarà temps per fer swing, no haureu de buscar una víctima, l'atac es realitzarà literalment immediatament, així que estigueu preparats i dispareu immediatament. Si és un llop o algun altre depredador, no el deixeu acostar-se, el mateix passa amb els zombis. Un soldat pot ser perseguit i atacat inesperadament si no li fan el mateix. La supervivència no només és la més forta, sinó també la més astuta de Polygon Royale Shooter.

El nostre polígon per a la supervivència del joc Polygon Royale Shooter ja està a punt i només heu d’anar-hi i començar a caçar. Però qui serà el caçador i qui en serà la víctima queda per veure.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.