Joc en línia

Descripció del joc: Per als visitants més joves del nostre lloc, us presentem un nou i emocionant joc de trencaclosques The Stickers Detective amb el qual podeu posar a prova la vostra atenció i intel·ligència. Al davant, a la pantalla, veureu un terreny de joc on hi haurà diversos tipus d'objectes. La silueta d’un objecte apareixerà a la cantonada inferior dreta d’una barra d’eines especial. Ara haurà d’examinar acuradament el terreny de joc i trobar aquest objecte. Ara utilitzeu el ratolí per arrossegar-lo i col·loqueu-lo exactament a la silueta. Si els objectes coincideixen, rebràs punts i continuaràs superant el nivell. El joc Stickers Detective està dissenyat per posar a prova la vostra atenció i velocitat de reacció.

Per als visitants més joves del nostre lloc, us presentem un nou i emocionant joc de trencaclosques The Stickers Detective amb el qual podeu posar a prova la vostra atenció i intel·ligència.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.