Joc en línia

Descripció del joc: Es preveu un robatori a un banc important i el nostre heroi de Crazy GTA Mercenary Driver pot convertir-se en un dels que hi participaran. És un dels millors pilots que hi ha, però la selecció és dura i hi ha un parell de candidats locals més que ell. I el nostre noi fa poc a la ciutat i vol demostrar-se, de manera que ha de demostrar de què és capaç. En primer lloc, ha de robar un cotxe i completar una sèrie de tasques. Llegiu-ne cadascuna abans de començar el nivell, però per a tot el que necessiteu és recollir monedes i moure’s molt ràpidament. En total, el joc Crazy GTA Mercenary Driver té cent nivells i cadascun tindrà les seves pròpies condicions. L'heroi haurà d'enderrocar persones, cotxes ram. I què esperàveu, el nostre noi s’hauria d’incorporar a l’estructura criminal, cosa que vol dir que s’haurà d’embrutar les mans.

Es preveu un robatori a un banc important i el nostre heroi de Crazy GTA Mercenary Driver pot convertir-se en un dels que hi participaran.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.