Joc en línia

Descripció del joc: Vau obrir els ulls i veureu el sostre desgavellat i, quan miràveu les parets d’una petita habitació, quedàveu completament horroritzats. Estaven esquitxades de sang. I el matalàs del llit següent està literalment amarat de sang. T’ha impactat un pensament terrible: l’àvia malvada t’ha capturat de nou a la casa de l’àvia de por. Un cop ja vas aconseguir escapar de la vilana i fins i tot vas pensar que la podries matar, però no va ser així. El monstre ha tornat a ressuscitar i continua fent les seves accions brutes. I com que va resultar ser una femella difícil de trencar i ella no va aconseguir trencar-se, hi va haver un segon intent a Scary Granny House. Mireu al vostre voltant i sortiu a l'aire. Però hi ha perill. Que l’àvia t’espera al passadís de la cantonada. Estigueu a l’aguait.

Vau obrir els ulls i veureu el sostre desgavellat i, quan miràveu les parets d’una petita habitació, quedàveu completament horroritzats. Estaven esquitxades de sang.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.