Joc en línia

Descripció del joc: Un dels jocs més populars del món és el futbol americà. Avui, en el nou i emocionant joc Catch And Shoot, podeu practicar com a jugador de l'equip de futbol americà juntament amb altres atletes. Al davant, a la pantalla, veureu el vostre personatge vestit amb equip i que sosté una pilota a les mans. En arribar al senyal, sortirà i correrà cap endavant. En el seu camí es trobarà amb diversos tipus d'obstacles. Controlant les accions del teu personatge, hauràs de córrer al seu voltant i evitar col·lisions amb ells. Després de córrer una distància determinada, veureu un jugador del vostre equip. L'haureu de passar a ell. Per fer-ho, apunta, tira la pilota. Si cau en mans d’un jugador del vostre equip, rebreu punts i passareu al següent nivell del joc.

Un dels jocs més populars del món és el futbol americà. Avui, en el nou i emocionant joc Catch And Shoot, podeu practicar com a jugador de l'equip de futbol americà juntament amb altres atletes.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.