Joc en línia

Descripció del joc: El món dels dibuixos animats no està habitat exclusivament per pacifistes, és possible que es desenvolupin hostilitats i ho veureu anant al joc Cartoon Clash. En primer lloc, heu de triar: crear una ubicació nova o utilitzar-ne una d’existent. Pot ser que no hi hagi cap opció si encara no hi ha cartes creades. A continuació, només heu de triar la vostra ubicació entre els conjunts disponibles al joc i, després d’haver rebut un conjunt d’armes estàndard, aneu a la recerca de l’enemic. Com que el barril està llest, haurà de disparar. Les ubicacions tenen una traça magnífica i són prou colorides, de vegades us semblarà. Que hi ha pau i tranquil·litat al seu voltant i que no hi ha guerra. Però compte, no us relaxeu a Cartoon Clash, en cas contrari us dispararan ràpidament.

El món dels dibuixos animats no està habitat exclusivament per pacifistes, és possible que es desenvolupin hostilitats i ho veureu anant al joc Cartoon Clash.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.