Joc en línia

Descripció del joc: Va sortir el sol i un noi anomenat Vovan també va decidir passejar-se a Run Vovan. Va sortir corrents de la casa i té intenció de córrer el més lluny possible. Però, de camí, l’heroi de sobte va començar a enfrontar-se a diversos obstacles, que ni tan sols sospitava. Resulta que a la nit ha passat una forta pluja de bolets i que les agàriques voladores han crescut d’una mida sense precedents. És impossible evitar-los, només es pot saltar i, fins i tot, amb dificultats. Ajudeu l'heroi, feu clic sobre ell quan s'aproximi al bolet següent i el noi fa un salt i corre més enllà. No deixeu que cap bolet gegant o qualsevol altra cosa el pugui aturar a Run Vovan, i ho assegureu.

Va sortir el sol i un noi anomenat Vovan també va decidir passejar-se a Run Vovan. Va sortir corrents de la casa i té intenció de córrer el més lluny possible.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.