Joc en línia

Descripció del joc: En el nou i emocionant joc BrawlGuys. io, juntament amb centenars de jugadors de diferents països del món, us trobareu en una ciutat on hi ha un enfrontament entre diverses colles de carrer. Haureu de participar-hi. Al principi del joc, hauràs de triar el teu personatge. En ell podeu recollir municions i armes que posseirà. Després, el vostre heroi estarà als carrers de la ciutat en un moment determinat. Mitjançant les tecles de control, indicaràs al teu personatge en quina direcció s’haurà de moure. Tan aviat com noteu l'enemic, intenteu acostar-vos a ell a una certa distància i obriu el foc per matar. Si el vostre abast és precís, les bales colpejaran l'enemic i el destruiran. Per això rebreu punts. Després de la mort de l'enemic, poden sortir diversos trofeus que haurà de recollir.

En el nou i emocionant joc BrawlGuys. io, juntament amb centenars de jugadors de diferents països del món, us trobareu en una ciutat on hi ha un enfrontament entre diverses colles de carrer.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.