Joc en línia

Descripció del joc: En el nou i emocionant joc Swipe Ball, anirem a un món on viuen criatures molt similars a les boles. Avui un d’ells ha anat a recollir pedres precioses i l’ajudaràs en això. Al davant, a la pantalla, veureu un camp de joc dividit en cel·les. El teu heroi estarà en un d’ells. En un altre, a certa distància, es veurà una pedra preciosa. Mitjançant les tecles de control, dirigireu les accions de l’heroi i l’assenyalareu en quina direcció s’haurà de moure. Els objectes esmolats volaran al vostre heroi des de tots els costats. Haureu d’assegurar-vos que el vostre heroi esquivi una col·lisió amb ells. Després de lliscar el personatge pel camp i tocar la pedra, el recollireu i obtindreu punts.

En el nou i emocionant joc Swipe Ball, anirem a un món on viuen criatures molt similars a les boles. Avui un d’ells ha anat a recollir pedres precioses i l’ajudaràs en això.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.