Joc en línia

Descripció del joc: La comunitat de carreres de carrer de Chicago organitzarà avui una competició subterrània per determinar qui és el millor pilot i qui pot realitzar acrobàcies. Al joc Meya City Stunt, els unireu a ells en aquesta competició i provareu de guanyar. Al principi del joc, rebrà el seu primer cotxe, que tindrà certes característiques tècniques i de velocitat. Apareixerà una carretera a la pantalla que teniu al llarg del qual el vostre cotxe correrà i guanyarà velocitat progressivament. La ruta per la qual haurà de conduir se us indicarà en un petit mapa especial situat a l'extrem superior dret. Haureu de fer molts girs difícils a velocitat, fer salts des de llits elàstics i, per descomptat, avançar a tots els vostres rivals i persones normals que condueixen per la carretera amb els seus vehicles. Acabant primer, guanyaràs la cursa i obtindràs punts per ella.

La comunitat de carreres de carrer de Chicago organitzarà avui una competició subterrània per determinar qui és el millor pilot i qui pot realitzar acrobàcies.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.