Joc en línia

Descripció del joc: El ràfting és un ràfting esportiu als rius que flueixen a les muntanyes. Normalment és una baixada difícil, ja que el riu consta d’interminables ràpids i salts d’aigua sobre els quals es pot capgirar. Per a aquest aliatge s’utilitzen embarcacions especials. Això pot resistir el pas de ràpids rocosos. Al joc Canyon Rafting, ajudareu l’heroi a arribar a casa al llarg d’un riu de muntanya. A cada nivell, el camí serà completament impracticable i el faràs accessible. Per fer-ho, eleveu totes les fitxes posteriors al nivell de la línia de punts blancs del joc Canyon Rafting. Haureu de realitzar la primera ascensió sense punts de referència al vostre criteri.

El ràfting és un ràfting esportiu als rius que flueixen a les muntanyes. Normalment és una baixada difícil, ja que el riu consta d’interminables ràpids i salts d’aigua sobre els quals es pot capgirar.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.