Joc en línia

Descripció del joc: Juntament amb el valent soldat Jack, mantindreu un punt de suport en el joc OpenFire. Haureu d’evitar l’avenç de les unitats enemigues. Al principi del joc, hauràs de triar armes i municions per al teu heroi. Després, el vostre heroi estarà en una zona determinada. Els soldats enemics l’atacaran des de totes bandes. Haureu de navegar ràpidament per determinar els objectius prioritaris i apuntar-los cap al musell de la vostra arma per obrir foc per matar. Si el vostre abast és precís, les bales que colpegen l’enemic el destruiran. Per a cada enemic derrotat se li donarà un nombre determinat de punts. Podeu utilitzar-les per comprar armes i municions noves a la botiga del joc.

Juntament amb el valent soldat Jack, mantindreu un punt de suport en el joc OpenFire. Haureu d’evitar l’avenç de les unitats enemigues.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.