Joc en línia

Descripció del joc: La comunitat d’assassins famosos està guanyant nous membres. Però per entrar-hi cal guanyar una competició anomenada Bullet Man 3d. Hi participareu. Les regles són molt senzilles. Mata a tothom i segueix amb vida. Apareixerà una ubicació determinada davant vostre a la pantalla on es trobarà el vostre personatge i el seu oponent. Tothom estarà armat amb armes de foc amb visió làser. Haureu d’orientar-vos ràpidament per atrapar al vostre oponent en l’objectiu i prémer el gallet. Si la vostra vista és precisa, la bala colpejarà exactament l’enemic i el destruirà. Aquesta matança us aportarà un cert nombre de punts. Si trobes a faltar, el teu oponent et destruirà i perdràs la ronda.

La comunitat d’assassins famosos està guanyant nous membres. Però per entrar-hi cal guanyar una competició anomenada Bullet Man 3d. Hi participareu. Les regles són molt senzilles.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.