Joc en línia

Descripció del joc: Les activitats esportives inclouen diversos exercicis: córrer, saltar, flexions, etc. Sovint s’utilitzen diverses petxines: pilotes, peses i, per descomptat, una corda per saltar. De petit, molts de nosaltres vam saltar a la corda i el vam considerar un passatemps comú. Però en el joc Rope Skipping, aquest obús tindrà un paper més seriós. Ajudareu el pal, el vostre atleta, a derrotar tots els rivals. Es mantindran en fila una darrere l’altra al costat de la corda tensa. Que aviat començarà a girar. Cal saltar amb destresa en el temps. Per evitar que la corda em pegui les cames. Si no teniu temps, l'heroi caurà i us expulsarà del nivell a Rope Skipping.

Les activitats esportives inclouen diversos exercicis: córrer, saltar, flexions, etc. Sovint s’utilitzen diverses petxines: pilotes, peses i, per descomptat, una corda per saltar.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.