Joc en línia

Descripció del joc: Després de diverses guerres mundials i una sèrie de cataclismes, els morts vius van aparèixer a la terra. Hordes de zombis es mouen pel planeta i cacen les persones supervivents. Al joc Resist Zombie comandaràs la defensa d’un petit assentament de supervivents. Apareixerà a la pantalla que teniu davant una estructura defensiva en què us trobareu. Multitud de zombies et corre a velocitats diferents. A la part inferior de la pantalla hi haurà un tauler de control especial amb icones que representaran diversos tipus d’armes. Seleccionareu una icona específica i hi feu clic. Aleshores el vostre heroi tindrà aquesta arma a les mans i començarà a disparar per matar-la. Destruint zombis, rebràs punts pels quals podràs comprar-te nous tipus d’armes.

Després de diverses guerres mundials i una sèrie de cataclismes, els morts vius van aparèixer a la terra. Hordes de zombis es mouen pel planeta i cacen les persones supervivents.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.