Joc en línia

Descripció del joc: El príncep Eduard estava sota la influència d’un encanteri mortal que una bruixa malvada li va llançar. Només una amable bruixa anomenada Elsa pot curar el príncep. Per a això, la nena necessitarà certs articles i ingredients. Vostè en el joc Cure Objects Cure For The Prince haurà d’ajudar-la a trobar-los tots. Apareixerà una zona determinada davant vostre a la pantalla en la qual estarà la vostra heroïna. Els elements que necessiteu quedaran amagats en algun lloc. Els podeu trobar amb una lupa especial. Haureu de conduir-los pel camp de joc i buscar articles. Tan bon punt trobeu un dels objectes, seleccioneu-lo amb un clic del ratolí. D’aquesta manera, el transferireu al vostre inventari i obtindreu un nombre determinat de punts. Si realitzeu aquests passos de manera seqüencial, cercareu tots els elements.

El príncep Eduard estava sota la influència d’un encanteri mortal que una bruixa malvada li va llançar. Només una amable bruixa anomenada Elsa pot curar el príncep.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.