Joc en línia

Descripció del joc: En el nou i emocionant joc Drawing Master, aniràs al món on viuen les persones dibuixades. Avui, un petit grup d’homes marxa de viatge. Al joc Drawing Master els ajudaràs en les seves aventures. Una ubicació determinada serà visible a la pantalla que teniu al davant. Hi veureu dues zones. Un d’ells contindrà els teus herois. A l’altre hi haurà un lloc on els teus personatges hauran d’arribar. Diversos obstacles s’escamparan pel terreny de joc. Amb l'ajuda del ratolí, haureu de dibuixar una línia per la qual aniran els vostres herois. Haurà d’anar perquè els teus herois superin tots els obstacles i trampes. Quan arribin al lloc que desitgeu, rebreu punts i passareu al següent nivell del joc.

En el nou i emocionant joc Drawing Master, aniràs al món on viuen les persones dibuixades. Avui, un petit grup d’homes marxa de viatge. Al joc Drawing Master els ajudaràs en les seves aventures.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.