Joc en línia

Descripció del joc: Els dolços són dolços que als nens i fins i tot als adults els agrada menjar. Avui, en el nou i emocionant Joc de caramels, us volem convidar a provar de recollir-ne tants com sigui possible. Al davant, a la pantalla, veureu un camp de joc dividit en cel·les. Cadascun d’ells contindrà un dolç d’una forma i color determinats. Haureu d’examinar acuradament el terreny de joc i trobar un lloc on hi hagi un cúmul de caramels de la mateixa forma i color. Haureu de fer clic sobre un d’ells amb el ratolí. Així, traureu objectes del camp i obtindreu punts. La vostra tasca consisteix a guanyar tants punts com sigui possible pel temps assignat a la tasca.

Els dolços són dolços que als nens i fins i tot als adults els agrada menjar. Avui, en el nou i emocionant Joc de caramels, us volem convidar a provar de recollir-ne tants com sigui possible.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.