Joc en línia

Descripció del joc: Els vaquers del salvatge oest esgotaven el temps a la nit jugant a diversos jocs de cartes. Quan estaven especialment avorrits, fins i tot jugaven al solitari. Avui en el joc Wild West Solitaire podeu provar de jugar un dels jocs de solitari vosaltres mateixos. Al davant, a la pantalla, veureu un terreny de joc sobre el qual s’estendran piles de cartes. Les cartes principals es revelaran i les podreu examinar. La vostra tasca és netejar el camp de joc de tots els objectes. Per fer-ho, amb el ratolí, comenceu a moure les cartes i col·loqueu-les unes sobre les altres segons certes regles. Haureu de posar cartes de vestits oposats per disminuir. Si us quedeu sense moviments, podeu agafar una carta d'una baralla d'ajuda especial. Tan bon punt esborreu el camp de totes les cartes, rebreu punts i passareu al següent nivell del joc.

Els vaquers del salvatge oest esgotaven el temps a la nit jugant a diversos jocs de cartes. Quan estaven especialment avorrits, fins i tot jugaven al solitari.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.