Joc en línia

Descripció del joc: Race and shooter és una barreja sòlida que us espera al joc Riot On Road. La màquina Vaga està equipada amb una potent mira frontal. Que s’instal·la directament a la campana. Has de disparar constantment, perquè els que intenten fer-te fora estan conduint endavant. Motociclistes, combatents de camions i fins i tot nois desesperats amb motos d’atac us atacaran constantment amb una embestida cada vegada més gran. La mira làser us permetrà dirigir ràpidament els trets cap al lloc adequat i no perdre’s. Cal ser ràpid i atrevit per sobreviure en aquesta cursa mortal on tothom està contra tu a Riot On Road. El joc té la possibilitat de millores, gràcies a elles el vostre cotxe es convertirà en un mini cotxe blindat.

Race and shooter és una barreja sòlida que us espera al joc Riot On Road. La màquina Vaga està equipada amb una potent mira frontal. Que s’instal·la directament a la campana.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.