Joc en línia

Descripció del joc: Al món on viu Stickman, les properes competicions corrents se celebraran avui. Al joc Giant Rush Online, participa-hi i ajuda el teu heroi a guanyar aquestes competicions. Al davant, a la pantalla, veureu el vostre personatge, que es troba al començament de la pista a la línia de sortida. Al senyal, el vostre heroi correrà cap endavant i augmentarà la velocitat. Mireu atentament la pantalla. En el camí del teu heroi estarà esperant diversos tipus d'obstacles. Amb l'ajut de les tecles de control, faràs que el teu heroi corre per totes. Així, el vostre personatge evitarà col·lisions amb obstacles. De vegades, hi haurà diversos elements a la carretera que el vostre heroi haurà de recollir. Us aportaran certs punts i també us poden recompensar amb certs tipus de bons.

Al món on viu Stickman, les properes competicions corrents se celebraran avui. Al joc Giant Rush Online, participa-hi i ajuda el teu heroi a guanyar aquestes competicions.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.